.
Workshops; Speksteen, Brons of Mozaïek Speksteen Speksteen is een zacht, vettig aanvoelend omzettingsgesteente. Het wordt gevonden in de omgeving van vulkanische grond. Speksteen is ontstaan door chemische processen, waarbij hitte en hogedruk als basis heeft gediend bij de verandering van de al aanwezige structuur van steen. Over heel de wereld wordt speksteen gevonden Brons Brons is een legering van koper en tin. Door tin wordt de koper harder en verlaagt het smeltpunt. Brons komt al vanaf 3000 voor Christus in het Nabije Oosten voor.  Het materiaal laat zich prettig bewerken, niet alleen gieten maar ook kan je het kloppen.Bij Axis Mundo kan je een object van brons maken dat op verschillende manieren gegoten kan worden: Mozaïek Ook bij het mozaïeken begin je met een idee/ontwerp. Om tot een idee of ontwerp te komen is het goed om te kijken naar andere mozaïeken uit het verleden. Hierbij kan je denken aan mozaïek uit de bijvoorbeeld Griekse, of Romeinse tijd zoals in Pompeï of de Baseliek van San Marco in Venetië. Of wat meer recentelijk mozaïek van Antoini Gaudi (1852 - 1926).
webontwerp: Jolanda van der Velde - Smit 2016 Voor vragen kan u altijd bellen 06-43295525 of 038 -4582899 of u kan een mail sturen naar
Voor vragen kan u altijd bellen naar: 038 - 4582899 bij geen gehoor 06-43295525 , Ben ik telefonisch niet bereikbaar, dan ben ik aan het werk. Stuur dan een mailtje naar:
info@axismundo.nl
Workshops
Meerů. Meerů Meerů