Even voorstellen  U bent van harte welkom op de website van Axis Mundo, de praktijk voor beeldende therapie in de gemeente Kampen en omgeving. Ik hoop, dat u hier de informatie kunt vinden, waar u naar op zoek bent.  Mijn naam is Jolanda van der Velde - Smit (Vaktherapeut beeldend, beeldend kunstenaar en activiteitenbegeleidster).  Mocht u na het bekijken van de website nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Op dinsdag en donderdag en in overleg op de woensdagmiddag ben ik werkzaam in en voor mijn praktijk voor beeldende therapie Axis Mundo. Als vaktherapeut Beeldend werk ik daarnaast samen met Family Care. Het fascineert mij om te zien hoe iemand in het beeldende werk kan vertellen, wat in woorden vaak moeilijk is samen te vatten. Als beeldend therapeut werk ik vanuit jouw mogelijkheden.  Naast mijn werk als Vaktherapeut beeldend (beeldend therapeut), werk ik 19 uur per week als activiteitenbegeleidster bij Orsjineel van ‘s Heerenloo in Ermelo. Orsjineel is een kunstatelier voor bijzonder creatieve mensen met een verstandelijke beperking. Ik mag daar cliënten begeleiden bij het maken van werkstukken en kunstwerken. In het bijzonder begeleid ik zeer regelmatig een dove vrouw met een matige verstandelijke beperking en psychische klachten, zoals angsten.                                                                                                                                                                                       
webontwerp: Jolanda van der Velde - Smit 2016 Voor vragen kan u altijd bellen 06-43295525 of 038 -4582899 of u kan een mail sturen naar
Voor vragen kan u altijd bellen naar: 038 - 4582899 bij geen gehoor 06-43295525 , Ben ik telefonisch niet bereikbaar, dan ben ik aan het werk. Stuur dan een mailtje naar:
info@axismundo.nl
FVB           Federatie Vaktherapeutische Beroepen NVBT         Nederlandse Vereniging van Beeldend Therapeuten SRVB         Het register Vaktherapie Voor zowel mijn praktijk als voor mijzelf beschik ik over een AGB-code  Kamer van Koophandel: 08170209 VVIJ+ Vereniging Vrijgevestigden IJssellandplus Verder aangesloten bij het NIBIG, VVAA, WKKGZ, Negometrix, vooringeschreven bij het SKJ.
Even Voorstellen
Bij klachten:… Meer over mijzelf…
“Ik wil weer kunnen vliegen”