Missie en Visie Axis Mundo geeft iedereen, van jong tot oud, de gelegenheid om te werken aan ieders eigen persoonlijke ontwikkeling en om zich sociaal, geestelijk/ psychisch gezond en ontspannen te voelen. Met behulp van de eigenschappen van beeldende middelen zoals, verf, klei, steen of krijt kan er een gesprek tot stand komen over dat, wat jij nodig hebt. Vandaaruit worden de beeldende middelen methodisch aangeboden. Op deze wijze kan ieder mens op een eigen unieke manier met behulp van beeldende middelen in een eigen beeldende taal vertellen, wat er in hem of haar omgaat.  Ouders, het gezin, de pleegouders of de begeleiders van, het kind, de jongere, de verstandelijk beperkte, of iemand met NAH worden uitgenodigd om één of twee sessies mee te doen. Het doel hiervan is om naast inzicht in de behandeling, ook samen in balans te komen en om dit in de toekomst ook te blijven.  Behandeling vindt plaats in de praktijk van Axis Mundo, of op de door u gewenste locatie zoals eigen woning, school of dagbesteding. Axis Mundo streeft ernaar open en laagdrempelig te zijn voor eenieder met een hulpvraag. Als vaktherapeut streef ik naar een samenwerking met andere behandelaren of coaches, scholen, huisartsen, gemeente, CJG, werkgevers, instellingen, GGZ ed. Momenteel werk ik samen met Familie Care Oost Nederland, met zorg voor het gezin. Daar werk ik samen met verschillende hulpverleners in een multidisciplinair team. 
webontwerp: Jolanda van der Velde - Smit 2016 Voor vragen kan u altijd bellen 06-43295525 of 038 -4582899 of u kan een mail sturen naar
Voor vragen kan u altijd bellen naar: 038 - 4582899 bij geen gehoor 06-43295525 , Ben ik telefonisch niet bereikbaar, dan ben ik aan het werk. Stuur dan een mailtje naar:
info@axismundo.nl
De creatie van iets nieuws wordt niet gerealiseerd door het interlect, maar het instinct dat aanzet tot spelen ( Carl Jung)
Missie en Visie