webontwerp: Jolanda van der Velde - Smit 2016 Voor vragen kan u altijd bellen 06-43295525 of 038 -4582899 of u kan een mail sturen naar
Voor vragen kan u altijd bellen naar: 038 - 4582899 bij geen gehoor 06-43295525 , Ben ik telefonisch niet bereikbaar, dan ben ik aan het werk. Stuur dan een mailtje naar:
info@axismundo.nl
Voor wie?
Voor wie? Axis Mundo is een praktijk voor beeldende therapie waar jong en oud (van 4 tot 75+), beeldend kan werken aan problemen op sociaal, emotioneel, geestelijk en gedragsmatig gebied. Ik ben gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren van 2 tot 21 jaar, mensen met een verstandelijke beperking en mensen met NAH ( Niet Aangeboren Hersenletsel) 2 tot 75 jaar. Daarnaast kan ik me bij doof en slechthorende mensen verstaanbaar maken met behulp van het NGT, Nederlandse Gebaren Taal.  
Meerů Meerů Meerů Meerů Meerů
Kinderen Kinderen kunnen zich goed uiten door doen en ervaren en zo krijgen kinderen de gelegenheid moeilijk te verwerken gebeurtenissen te verwerken.
Jongeren 13 -18 jaar Wat goed van jou, dat je ookkijkt op de website van Axis Mundo, want beeldende therapie is ook een behandelvorm voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar. In plaats van praten over problemen, kan je met een doel voor ogen aan het werk en experimenteren met verschillende beeldende materialen. Terwijl je werkt met deze beeldende materialen worden jouw problemen zichtbaar, voelbaar en daardoor ook bespreekbaar. 
Mensen met een verstandelijke beperking of NAH Juist mensen met een (licht) verstandelijk beperking of niet-aangeboren hersenletsel hebben vaak baat bij een ervaringsgerichte therapievorm. Beeldende therapie richt zich op het doen en het ervaren, non-verbaal kunnen gevoelens verkend worden.  
(Jong) Volwassenen Praat jij moeilijk over gevoelens, of ben je juist geneigd jouw gevoelens opzij te zetten of weg te stoppen? Of ben jij een makkelijke prater, maar heb je geen contact meer met jouw gevoelens of schieten al pratend woorden te kort? Beeldende therapie kan dan voor jou een hulpmiddel zijn om weer in contact te komen met jouw gevoelens.
Ouderen Met uw leeftijd hebt u al heel wat meegemaakt en verwerkt. Toch kunnen er in uw verleden gebeurtenissen zijn geweest, die u niet hebt kunnen verwerken. Het kan zo zijn, dat uw geheugen u in de steek laat. Tijdens bijvoorbeeld het schilderen kunt u uw aandacht richten op het hier en nu in plaats van op het verleden of de toekomst. Uw blik is geconcentreerd op het werkstuk. Hierdoor kunt u helderheid ervaren. 
Voor verschillende klachten kan je bij Axis Mundo terecht, denk daarbij bijvoorbeeld aan: Onzekerheid, faalangst, negatief zelfbeeld, eetstoornissen, gedragsproblemen, emotieregulering, burn-out, verliesverwerking, onverwerkte rouw, Autisme Spectrum stoornis (ASS), agressie, angsten….